صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » به مناسبت سالروز فرمان مقام معظم رهبری/ برگزاری غرفه فرهنگی-آموزشی و معرفی کالاهای قاچاق سلامت‌محور

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۴/۱۳

به‌منظور فرهنگ‌سازی در خصوص بحث اصالت کالا،توزیع بروشورهای اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به شهروندان تهرانی؛ غرفه مبارزه با قاچاق کالای سلامت‌محور در راستای فرمان مقام معظم رهبری برپا شد.

tag

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو  تهران، غرفه فرهنگی-آموزشی و معرفی کالاهای قاچاق سلامت‌محور صبح امروز  ۱۲ تیرماه ۱۳۹۶ در محل زیرگذر چهار راه  ولیعصر (عج)  بر گذار شد.

همچنین: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر این‌که «گسترش پديده قاچاق و تأثير مخرب آن در امر توليد و تجارت قانوني و سرمایه‌گذاری و اشتغال،‌خطر جدي و بزرگي است كه بايد با جديت تمام با آن مبارزه كرد و بر همه دستگاه‌هایی كه به نحوي می‌توانند در اين امر دخيل باشند واجب است كه سهم خود را در اين مبارزه ايفا كنند».

در ادامه: به‌منظور آشنایی شهروندان با انواع کالاهای قاچاق و خطرات استفاده از این نوع کالاها، کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور در غرفه فرهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص خطرات داروها، فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی و مکمل‌های رژیمی قاچاق به سؤالات شهروندان پاسخ دادند.

گفتنی است: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تأکید این غرفه در خصوص فرهنگ‌سازی و استفاده از محصولات داخل و حمایت از تولیدات داخل بوده است.

» گالری عکس