صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » قدردانی از مهندسین غذا و دارو  به مناسبت روز مهندس

قدردانی از مهندسین غذا و دارو  به مناسبت روز مهندس

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۰۵

قدردانی از مهندسین غذا و دارو  به مناسبت روز مهندس

معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت پنجم اسفند ماه سالروز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس با اهداء لوح سپاس از مهندسین این معاونت تقدیر و قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دکتر منان حاجی محمودی به مناسبت پنجم اسفند ماه سالروز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس از تلاش های بی شایبه ی مهندسین، با اعطای لوح سپاس تشکر و قدردانی کرد.

متن لوح سپاس به شرح زیر است:

مهندسان نقشی اساسی در توسعه ی فناوری وایجاد توانمندی های عمرانی کشور داشته و یکی از بهترین پیامدهای اقتصادی آن اشتغال زایی در کشور است که علاوه بر تسریع در رشد اقتصادی، آثار اجتماعی مناسبی را برای جامعه به ارمغان می آورند.

ضمن تبریک فرا رسیدن پنجم اسفند ماه سالروز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس؛ از اینکه با اتکال به قادر متعال، با عنایت به تعهد و انضباط کاری، اخلاق مداری، قانون گرایی و سخت کوشی همگام و همسو با برنامه ریزی منسجم و دقیق و با تکیه بر توانمندی، خلاقیت و نوآوری علمی و پویایی ایرانی در جهت پیشرفت اهداف این معاونت و توسعه ی پایدار، مجدانه تلاش می ورزید؛ صمیمانه تشکر نموده و به پاس سپاس از تلاش های بی شایبه ی جنابعالی، این لوح تقدیر تقدیم حضورتان می گردد.

با امید به اینکه، در پرتو الطاف بیکران الهی، با همت و حمیت جنابعالی ، همراه و همنوا با جهش علمی – عملی مسیر پیشرفت و توسعه ی کشور فراهم گردد.

دکتر منان حاجی محمودی

معاون غذا و دارو دانشگاه