صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » وبینار آشنایی با خطاهای دارویی

وبینار آشنایی با خطاهای دارویی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۲۸

وبینار آشنایی با خطاهای دارویی

وبینار آشنایی با خطاهای دارویی برای آگاه سازی پرستاران و داروسازان بیمارستان‌ها توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، وبینار آشنایی با خطا های دارویی روز یک شنبه ۲۶ بهمن ۹۹ با حضور دکتر نیایش محبی متخصص داروسازی بالینی و هیات علمی دانشکده داروسازی برگزار شد.
در این وبینار که پرستاران و داروسازان بیمارستان‌های مختلف دانشگاه اعم از بیمارستانهای خصوصی و دولتی حضور داشتند دکتر محبی به بیان مثال هایی از خطا های دارویی، تعاریف و راهکارهایی به منظور پیشگیری از خطاهای دارویی پرداخت و انواع خطاهایی که در مراحل مختلف می تواند رخ دهد را تشریح کرد.
در پایان این وبینار دکتر منا کارگر مدیر نظارت و پایش فرآرودهای سلامت در مورد اهمیت گزارش دهی خطاهای دارویی و روش های گزارش دهی به نکاتی اشاره کرد و موارد قابل گزارش در فرم های زرد را برشمرد.