صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » وبینار آشنایی با عوارض دارویی و اهمیت گزارش دهی آن در معاونت غذا و دارو

وبینار آشنایی با عوارض دارویی و اهمیت گزارش دهی آن در معاونت غذا و دارو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۲۸

وبینار آشنایی با عوارض دارویی و اهمیت گزارش دهی آن در معاونت غذا و دارو

وبینار آموزشی باهدف ارتقاء آگاهی و تأکید بر اهمیت موضوع عوارض دارویی برای رابطین ADR بخش‌ها و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه توسط مدیریت نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، وبینار آموزشی آشنایی با عوارض دارویی و اهمیت گزارش دهی آن‌ها بهمن‌ماه ۹۹ با حضور دکتر خیراله غلامی استاد گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی و دکتر منا کارگر مدیر نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو در محل دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.

این وبینار باهدف ارتقاء آگاهی و تأکید بر اهمیت موضوع عوارض دارویی برای رابطین ADR بخش‌ها و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه توسط مدیریت نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت برگزار شد.

در این وبینار که پرستاران و داروسازان بیمارستان‌ها در آن حضور داشتند دکتر غلامی به بیان تعاریف و اهمیت توجه به عوارض دارویی در بیماران پرداخت و نمونه‌هایی از داروهای حذف‌شده از بازار دارویی دنیا به دلیل عوارض جدی را برشمرد.

وی همچنین به باورهای نادرستی که در مورد عوارض داروها وجود دارد اشاره کرد و در مورد کارت زرد گزارش ADR توضیحاتی ارائه کرد.

در پایان این وبینار دکتر منا کارگر مدیر نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو به روش‌های مختلف گزارش دهی عوارض دارویی ازجمله گزارش دهی آنلاین و نمونه گزارش دهی موارد فوری اشاره کرد و توضیحاتی را ارائه داد.