صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » وبینار آموزشی راه های پیشگیری از مسمومیت غذایی

وبینار آموزشی راه های پیشگیری از مسمومیت غذایی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۰/۲۳
تعداد بازدید : 6

وبینار آموزشی راه های پیشگیری از مسمومیت غذایی

وبینار آموزشی در خصوص راهکار پیشگیری از مسمومیت غذایی باهدف افزایش آگاهی والدین دبستان چمران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی با هدف افزایش آگاهی والدین دبستان چمران روز سه شنبه ۲۳ دی ۹۹ برگزار شد.
در این جلسه مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو در خصوص تعریف مسمومیت غذایی، دلایل ایجاد، علائم آن و اقدامات لازم هنگام وقوع مسمومیت مطالبی را ارائه داد.
در ادامه مهندس نافعی به ضرورت رعایت نکاتی از قبیل تمیزکزدن دستها، ظروف و سطوح قبل، حین و بعد از آشپزی، جدا نگهداشتن مواد غذایی خام و پخته از یکدیگر، پختن کامل مواد غذایی و عدم مصرف گوشت، تخم مرغ و … به صورت نیم پز، نگهداری اقلام مواد غذایی در جای خنک و دور ریختن مواد غذایی که به سالم بودن آنها شک داریم تاکید کرد.
وی در خصوص نحوه نگهداری مواد غذایی و یخ زدایی اقلام فریز شده به روش صحیح مطالبی را بیان کرد.
در پایان حاضرین در این وبینار آموزشی سوالات خود را در خصوص موارد مطرح شده عنوان کردند.

آمار بازدید
  • بازدید کنندگان آنلاین : 0
  • بازدید امروز : 945