صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » وبینار آموزشی پیشگیری از انواع مسمومیت ها

وبینار آموزشی پیشگیری از انواع مسمومیت ها

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۰/۲۲

وبینار آموزشی پیشگیری از انواع مسمومیت ها

آموزش مجازی در خصوص انواع مسمومیت‌ها و راهکار پیشگیری از آنها باهدف افزایش آگاهی والدین دانش آموزان دبستان شهید چمران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی با هدف افزایش آگاهی والدین دانش آموزان دبستان شهید چمران روز یکشنبه ۲۱ دی ۹۹ برگزار شد.
در این جلسه دکتر پریا عطایی کارشناس دارویی اداره نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو به ارائه آموزش هایی برای آشنایی با مسمومیت پرداخت و گفت: به هر ماده ای که هنگام ورود به بدن (خوراکی، تنفسی، تزریقی) و یا تماس با پوست موجب اختلال در تندرستی و یا موجب مرگ شود سم می گویند.
وی ادامه داد: مسمومیت ممکن است بطور تصادفی یا در اثر بی احتیاطی و یا در مواردی بصورت تعمدی بوسیله مواد سمی ایجاد شود و تماس با سموم ممکن است به صورت ناگهانی با عوارض مشهود و سریع و یا تماس تدریجی همراه با بروز مسمومیت های تاخیری باشد.
دکتر عطایی افزود: بطور کلی راه های ورود سم به بدن عبارتند از: خوراکی، تنفسی، جذب پوستی، تزریقی واغلب مسمومیت های خانگی از طریق خوراکی و یا تنفسی است.
کارشناس دارویی اداره نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو تهران در این جلسه در خصوص انواع مسمومیت‌ها، مسمومیت در کودکان و پیشگیری از بروز مسمومیت دارویی در کودکان، مسمومیت‌های گوارشی، تنفسی، پوستی، تزریقی، مسمومیّت در اثر مواد نفتی، مسمومیّت با سموم آفت کش، مسمومیت در اثر مواد شیمیایی سوزاننده، روش‌های پیشگیری از آن و اقدامات اولیه در برخورد با فرد مسموم توضیحاتی ارائه داد.
عطایی در ادامه دو نوع از مسمومیت بسیار مهم را مسمومیت دارویی و مسمومیت در کودکان عنوان کرد.
وی افزود: داروها یکی از خطرناک ترین عوامل مسمومیت زا در منازل هستند و عدم توجه به میزان مصرف دارو، مصرف داروها در تاریکی، همراه با خواب آلودگی و مصرف خودسرانه داروها، همگی می تواند منجر به مسمومیت های دارویی شوند و لازم به ذکر است شايعترين علت بروز مسموميت در جهان، مصرف داروها بيش از مقادير درماني مي باشد.
در پایان حاضرین در این وبینار آموزشی سوالات خود را در خصوص موارد مطرح شده عنوان کردند.

• بازدید کنندگان آنلاین : 1
  • بازدید امروز : 961