صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » وبینار آموزش آشنایی با مشخصات برچسب محصولات داخلی و نشانگر های رنگی

وبینار آموزش آشنایی با مشخصات برچسب محصولات داخلی و نشانگر های رنگی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۰/۱۷

وبینار آموزش آشنایی با مشخصات برچسب محصولات داخلی و نشانگر های رنگی

وبینار آموزشی آشنایی با مشخصات برچسب محصولات داخلی و نشانگر های رنگی باهدف افزایش آگاهی والدین دانش آموزان دبستان استثنایی عباسی پارسی توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، جلسه آموزشی آنلاین باهدف افزایش آگاهی والدین دانش آموزان دبستان استثنایی عباسی پارسی در خصوص نشانگر رنگی تغذیه‌ای روز سه شنبه ۱۶دی ۹۹ با حضور کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت این معاونت برگزار شد.
مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو گفت: نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای که بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده می‌شود، درواقع یک راهنمای سریع است که باهدف افزایش آگاهی مصرف‌کنندگان، اصلاح الگوی مصرف و به‌منظور ارتقاء سلامت جامعه بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی درج می‌شود.
در مورد حداقل اطلاعاتی که هر شهروند باید داشته باشد، شامل نام و نام تجاری محصول، نام و کشور تولیدکننده، تاریخ تولید، انقضاء پروانه بهداشتی ساخت محصول که شماره هفت‌رقمی با فرمت شبیه ۱۴۴۹۸/۳۴، آرم سازمان غذا و دارو آموزش داده شد.
کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت بیان کرد: با توجه به خطرات مصرف بی‌رویه نمک، چربی و قند در سلامت انسان، نشانگر رنگی بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان قند و نمک (کلرید سدیم) در هر سهم ماده غذایی یا ۱۰۰ گرم یا میلی‌لیتر ماده غذایی، طراحی‌شده است.
وی ادامه داد بر روی این برچسب اطلاعاتی از قبیل میزان انرژی یا کالری موجود در صد گرم از محصول نشان داده می‌شود و در این برچسب از سه رنگ قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط) و سبز (اندک) استفاده‌شده است.
همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به تنوع مواد غذایی و آشامیدنی، برچسب نشانگر رنگی این امکان را به مصرف‌کننده می‌دهد تا ماده غذایی مناسب و کم‌خطرتری را انتخاب کند.

• بازدید کنندگان آنلاین : 1
  • بازدید امروز : 944