صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » وبینار آموزشی دستیاران جدید مجتمع بیمارستانی امیراعلم

وبینار آموزشی دستیاران جدید مجتمع بیمارستانی امیراعلم

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۲۶

وبینار آموزشی دستیاران جدید مجتمع بیمارستانی امیراعلم

جلسه آموزشی دستیاران جدید مجتمع بیمارستانی امیراعلم با هدف آموزش و آشنایی با اهمیت عوارض و خطاهای دارویی و نحوه گزارش دهی آنها، آشنایی با قوانین تجویز دارو در بیمارستان و پروتکل های دارویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی در قالب دوره آشنایی دستیاران جدید با بیمارستان توسط دکتر منا کارگر، مدیر نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در این جلسه دکتر کارگر به بیان تعاریف، اهمیت عوارض و خطاهای دارویی و گزارش دهی آن پرداخت و به روش های گزارش دهی و نکات حائیز اهمیت در تکمیل گزارشات اشاره کرد.
وی به باورهای نادرستی که می‌تواند سبب کاهش گزارش دهی عوارض دارویی شود اشاره کرد و در مورد آن‌ها توضیحاتی را بیان داشت.
در ادامه نکاتی برای پیشگیری از وقوع خطاهای دارویی در زمان تجویز داروها اشاره شد.
دکتر کارگر در بحث تجویز داروها در بیمارستان‌ خاطر نشان کرد که تجویز داروها در بیمارستان صرفاً از میان داروهای فرمولاری دارویی بیمارستان که زیرمجموعه‌ای از فهرست رسمی داروهای ایران است می‌تواند صورت گیرد.
مدیر نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو به ‌ضرورت تجویز منطقی داروها بر اساس پروتکل‌های دارویی و نمونه‌های پروتکل‌های دارویی ابلاغ‌شده در دانشگاه اشاره کرد.
در پایان در خصوص محدودیت تجویز برخی آنتی‌بیوتیک‌ها نیز مطالبی را عنوان کرد.