صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » اخبار مدیریت غذا » تسلیت در گذشت مهندس غلامرضا نفیسی کارشناس مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۶/۱۰

با نهايت تاسف و تأثر درگذشت ناگهاني مهندس غلامرضا نفیسی  را به خانواده محترم آن مرحوم و تمامی همكاران گرامي تسليت عرض مي نماييم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، مشیت الهی بر این تعلق گرفته که بهار فرحناک زندگی را خزانی ماتمزده به انتظار بنشیند و این، بارزترین تفسیر فلسفه آفرینش بی کران هستی و یگانه راز جاودانگی اوست. درگذشت مهندس غلامرضا نفیسی کارشناس سابق اداره نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی و عضو کمیسیون فنی و قانونی را به خانواده بزرگ معاونت غذا و دارو تسلیت عرض کرده و برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت خواهانیم.

• بازدید کنندگان آنلاین : 0
  • بازدید امروز : 30