صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » جلسه تلفیق دارویی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

جلسه تلفیق دارویی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۸

جلسه تلفیق دارویی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

جلسه تلفیق دارویی با حضور مدیر نظارت و پایش فراورده های سلامت، مدیر خدمات بستری وسرپایی سارمان غذا و دارو، رئیس گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی و جمعی از متخصصین داروسازی بالینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، جلسه تلفیق دارویی با حضور دکتر کارگر مدیر نظارت و پایش فراورده های سلامت، دکتر آبیار قمصری مدیر خدمات بستری وسرپایی سارمان غذا و دارو، دکتر خلیلی رئیس گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی و جمعی از متخصصین داروسازی بالینی  ۱۴ خرداد ۹۹ در محل سالن شورای در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه، ضمن مرور دستورالعمل های ابلاغی در خصوص فرایند تلفیق دارویی و فرم مرتبط با آن، نکات و راهکارهایی در مورد چگونگی اجرایی شدن این فرایند در بیمارستانها و همچنین پیشنهاداتی در مورد ویرایش فرم رتبط با آن مطرح شد و حاضران در مورد آن به بحث و تبادل نظر پرداختند.

» گالری تصاویر