صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » قدردانی معاون غذا و دارو از کارشناسان روابط عمومی

قدردانی معاون غذا و دارو از کارشناسان روابط عمومی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۲/۳۱

قدردانی معاون غذا و دارو از کارشناسان روابط عمومی

معاون غذا و دارو طی حکمی از زحمات کارشناسان روابط عمومی به منظور روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، به مناسبت فرا رسیدن ۲۷ اردیبهشت ماه، روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو طی حکمی از زحمات کارشناسان روابط عمومی  قدر دانی کرد و گفت : فرارسیدن بیست و هفتم اردیبهشت ماه؛ روز ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی همکاران پر تلاش خود در عرصه ارتباطات و روابط عمومی که در جهت ایفای رسالت خطیر گردش شفاف و صحیح اطلاعات گام بر می‌دارند، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.و امید وارم این روز نقطه عطفی درتوسعه و تحول روابط عمومی باشد.

متن حکم به شرح ذیل است:

سرکار خانم

جناب آقای

از اینکه با عنایت به آیه ی شریفه ی ” و لقد کرمنا بنی آدم”  ما بنی آدم را نسبت به سایر موجودات کرامت و فضیلت بخشیدیم و عزت و عظمت دادیم ؛

با به کارگیری هنر و مهارت و دانش و با هدف توسعه انسانی فضایی سالم برای اطلاع رسانی وسیع و وثیق و ارتباطات صمیمانه و اثر بخش بین مردم و معاونت غذا و دارو را فراهم می کنید و خالصانه در اعتلا و ارتقای فرهنگ مدنی تلاش می ورزید؛ تقدیر و تشکر نموده و این لوح سپاس تقدیم حضور پرمهرتان می گردد.

امید است، همواره پشتیبان و پشتوانه ای در جهت پیشبرد اهداف معاونت غذا و دارو باشید و کماکان با ارتباط موثر در سامان دادن امور روابط عمومی این معاونت نقش آفرین و اثر آفرین باشید.

دکتر منان حاجی محمودی

معاون غذا و دارو