صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران از پلمپ محل تولید و عرضه داروی تقلبی ضدکرونا خبر داد.

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۱۹

دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو تاکید کرد: تا کنون هیچ دارویی با عنوان داروی ضد کرونا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجوز نگرفته است.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو،  دکتر حاجی محمودی از پلمپ محل تولید و عرضه داروی تقلبی ضدکرونا خبر داد گفت: یک واحد تولیدی و عرضه در خیابان ۱۲ فروردین اقدام به تولید و عرضه داروی تقلبی و فاقد مجوز ضدکرونا کرده و با تبلیغات گسترده آن را به فروش می‌رساند.

معاون غذا و دارو افزود: این کارگاه روز چهارشنبه مورخ ۱۴ اسفند ۹۸ با همکاری پلیس فتا و پلیس امنیت اقتصادی شناسایی و عوامل آن دستگیر شدند.

وی ادامه داد: اقلام مکشوفه نیز توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو این دانشگاه ضبط شده است که بر اساس ضوابط امحا خواهد شد.

دکتر حاجی محمودی خاطرنشان کرد: تا کنون هیچ گونه داروی ضد کرونا به تایید سازمان غذا و دارو در کشور نرسیده است و تمامی ادعاها مبنی بر تولید و کشف این داروها کذب است.

معاون غذا و دارو در پایان اظهار داشت: داروهای تجویزی در کنترل علائم بیماری کرونا درر بیمارستان در اختیار کادر درمان بوده و برای مداوای بیماران مبتلا در بیمارستان ها استفاده می شود.

» گالری تصاویر