صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » کنترل دمای بدن کارکنان/ تست ویروس کرونا در ورودی معاونت غذا و دارو

کنترل دمای بدن کارکنان/ تست ویروس کرونا در ورودی معاونت غذا و دارو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
تعداد بازدید : 541

کنترل دمای بدن کارکنان/ تست ویروس کرونا در ورودی معاونت غذا و دارو

در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا؛ دمای بدن کارکنان و مسئولین در مبادی ورودی ساختمان شماره 2 دانشگاه کنترل می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، به منظور پیشگیری از بیماری کرونا، از دهم اسفند ۹۸ معاونت غذا و دارو با دستگاه تب سنج وضعیت سلامت کارکنان را بررسی می کند.

با استقرار نیروهای مجهز به ماسک و کاور در مبادی ورودی معاونت غذا و دارو و با دستگاه‌های تب‌سنج حرارتی، دمای بدن کارکنان، مدیران و مسئولین در مبادی ورودی معاونت غذا و دارو مورد کنترل قرار می گیرد.

همچنین در راستای پیشگیری از شیوع این ویروس، دستگاه‌های انگشت‌زنی حضور و غیاب در ساختمان شماره ۲ دانشگاه  نیز غیرفعال و کارت جایگزین شد.

تمامی کارکنان این معاونت که با ارباب رجوع در ارتباط مستقیم هستند با استفاده از ماسک و پوشیدن دستکش فعالیت معمولی خود را انجام می دهند

همچنین هر روز با توزیع ماسک یک بار مصرف به کارکنان از شیوع این بیماری پیشگیری می شود.