صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » معاونت غذا و دارو » امور فرهنگی و بسیج » اخبار و مطالب فرهنگی » مراسم سوگواری شهادت دخت نبی اکرم(ص) درمعاونت غذا و دارو

مراسم سوگواری شهادت دخت نبی اکرم(ص) درمعاونت غذا و دارو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۲۸

مراسم سوگواری شهادت دخت نبی اکرم(ص) درمعاونت غذا و دارو

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(علیها السلام) با حضور دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و مداحی، بهمن ماه سال 98در در نماز خانه معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(علیها السلام) با حضور دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و مداحی، بهمن ماه سال ۹۸در در نماز خانه معاونت برگزار شد.

در این مراسم رزاقی  خطیب اهل بیت (علیهم السلام) درباره شخصیت و مصائب حضرت زهرا(علیهم السلام) به ایراد سخنرانی پرداخت.

در این مراسم ، سفره شهادت حضرت فاطمه (س) و پذیرایی از مهمانان  از نمونه‌های ارادت کارکنان این معاونت  به خاندان اهل بیت (ع) است که با کمک و همیاری محبین اهل بیت (ع)؛ عزاداران فاطمی انجام شد.