صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » معاونت غذا و دارو » امور فرهنگی و بسیج » اخبار و مطالب فرهنگی » برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت فرارسیدن ولادت حضرت زینب (س) در معاونت غذا و دارو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۱۵

معاونت غذا و دارو به مناسبت فرا رسیدن میلاد بانوی بزرگ اسلام، پرستار تمام نیکی ها،حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) و روز پرستار اقدام به پریایی ایستگاه صلواتی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، به مناسبت فرارسیدن میلاد بانوی بزرگ اسلام، پرستار تمام نیکی ها،حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) و روز پرستار معاونت غذا و دارو روز چهارشنبه ۱۱ دی ۹۸ اقدام به برپایی ایستگاه صلواتی و توزیع شیرینی و چای کرد.

دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو در خصوص ولادت حضرت زینب (س) گفت: عطر آسمانی فرشتگان بار دیگر به مشام می‌رسد که در شادمانی میلاد اسوه صبر و نجابت، شیرزن دشت نینوا، رسواگر یزیدیان و غنچه قداست شیر مردان حضرت علی (ع) و بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س)، به پایکوبی آمده‌اند.

وی ادامه داد: عرش و فرش امروز غرق سرور هستند. آری پرستار نینوا و مرهم جان‌های پر درد و دل‌های به خون نشسته  می‌آید که خود زخمی همیشگی در دل‌های همه انسان‌های نیک رفتار و شیعیان است. پیغام رسان دشت کربلا و مکتب عاشورایی سرور و سالار جوانان بهشت، حسین مظلوم (ع) در چنین روزی چشم‌هایی را به جهان گشود که تلخی‌های بسیار و وصف ناشدنی را دید اما همچنان از عشق لبریز ماند.

توضیح اینکه این ایستگاه صلواتی به همراه پخش صوتی مداحی میزبان عاشقان و محبان اهل بیت(ع) بود.