صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » معاونت غذا و دارو » امور فرهنگی و بسیج » اخبار و مطالب فرهنگی » برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا همزمان با هفتمین روز از ماه محرم

برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا همزمان با هفتمین روز از ماه محرم

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۶/۱۷

برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا همزمان با هفتمین روز از ماه محرم

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو؛ همزمان با هفتمین روز از ماه محرم الحرام مراسم پرفیض زیارت عاشورا روز شنبه 16 شهریور 98 در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در این مراسم معنوی که با حضور گسترده کارکنان در نماز خانه این معاونت برگزار شد حاضران به یاد مضلومیت امام حسین (ع) و هفتادو دو یار وفادارش در صحرای کربلا به قرائت زیارت عاشورا پرداختند و عزاداری کردند.

همچنین در این مراسم به بیان رشادتهای امام حسین (ع) و یارانش در روز عاشورا و مصائب وارده به اهل بیت آن امام همام پرداخت و سپس نوحه خوانی و مرثیه سرایی کرد.

توضیح اینکه بعد از پایان مراسم پرفیض زیارت عاشورا، عزاداران بر سر سفره حضرت اباعبدالله الحسین (ع) احسان شدند.