صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » دومین روز از کارگاه آموزشی یکسان‌سازی تکمیل چک‌لیست PRPs بر اساس رهنمودهای ایزو ۲۲۰۰۲

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۶/۱۳

دومین روز از کارگاه آموزشی باهدف یکسان‌سازی عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی برای تکمیل PRPs کارخانه جات تولید مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دومین روز از کارگاه آموزشی یکسان‌سازی تکمیل چک‌لیست PRPs غذایی بر اساس رهنمودهای ایزو ۲۲۰۰۲ در محل سالن شورای معاونت مورخ ۱۱ شهریور ۹۸ برگزار شد.

این نشست در ادامه کارگاه ۱۰ شهریور ۹۸ به منظور یکسان سازی عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی به منظور تکمیل چک لیست PRPs کارخانه جات تولید مواد غذایی و آشامیدنی با حضور مهندس علیرضا غیاثی مدرس رسمی آکادمی توف ایران، المان و مدرس تائید صلاحیت شده سازمان غذا و دارو به‌عنوان مدرس و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی برگزار شد.

بر اساس این گزارش، مهندس غیاثی به شفاف سازی ادامه بندهای استاندارد ملی ۱-۱۳۹۶۳ و بندهای چک‌لیست PRPs پرداخت.

توضیح اینکه: در پایان از شرکت کنندگان آزمون پایان دوره اخذ شد.