صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » انتصاب دکتر پروین مجدی نسب به‌عنوان رئیس اداره فرآورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل

انتصاب دکتر پروین مجدی نسب به‌عنوان رئیس اداره فرآورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۶/۱۲

انتصاب دکتر پروین مجدی نسب به‌عنوان رئیس اداره فرآورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل

معاون غذا و دارو دانشگاه طی حکمی دکتر پروین مجدی نسب را به‌عنوان رئیس اداره فرآورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه طی حکمی دکتر پروین مجدی نسب را به‌عنوان رئیس اداره فرآورده­های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو منصوب کرد.

متن حکم بدین شرح است:

سرکار خانم دکتر پروین مجدی نسب

با سلام و احترام

نظر به سوابق و تجربیات ارزشمند سرکارعالی به موجب این ابلاغ به عنوان «رئیس اداره فرآورده­های طبیعی، سنتی و مکمل» معاونت غذا و دارو منصوب می­گردید تا برابر موازین شرعی، قانونی و در راستای تفویض اختیارات انجام شده و ارتقاء جایگاه فرآورده­های گیاهی و طبیعی و تسهیل و تسریع در امور اجرائی و نظارتی اختصاصی آن اداره با استفاده از امکانات و ظرفیت­های موجود و تعامل موثر با مدیران و کارشناسان ذیربط با رعایت مقررات و ضوابط انجام وظیفه نمائید.

امید است با استعانت از خداوند متعال همواره در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.

دکتر منان حاجی محمودی

معاون غذا و دارو