صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » قدردانی معاون غذا و دارو دانشگاه از دکتر محمدرضا دلنوازی

قدردانی معاون غذا و دارو دانشگاه از دکتر محمدرضا دلنوازی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۶/۱۲

قدردانی معاون غذا و دارو دانشگاه از دکتر محمدرضا دلنوازی

دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه از تلاشهای دکتر محمدرضا دلنوازی در زمان تصدی مسئولیت رئیس اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل در این معاونت تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران، دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه از تلاش و زحمات دکتر محمدرضا دلنوازی در زمان تصدی مسئولیت رئیس اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل در این معاونت تقدیر و تشکر کرد.
متن تقدیرنامه به شرح ذیل است:
جناب آقای دکتر محمد رضا دلنوازی

عضو محترم هیأت علمی دانشکده داروسازی

با سلام و احترام

خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان برگزیده خویش اعطا فرموده است. بدین ­وسیله از تلاش و زحمات ارزشمند جنابعالی در زمان تصدی مسئولیت به عنوان  «رئیس اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت » تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است خداوند متعال به جنابعالی صحت، عزت، سعادت و توفیق خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی  ایران را بیش از پیش عنایت فرماید.

دکتر منان حاجی محمودی

معاون غذا و دارو