صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » اولین کارگاه آموزشی یکسان‌سازی تکمیل چک‌لیست PRPS بر اساس رهنمودهای ایزو ۲۲۰۰۲

اولین کارگاه آموزشی یکسان‌سازی تکمیل چک‌لیست PRPS بر اساس رهنمودهای ایزو ۲۲۰۰۲

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۶/۱۱
تعداد بازدید : 63

اولین کارگاه آموزشی یکسان‌سازی تکمیل چک‌لیست PRPS بر اساس رهنمودهای ایزو ۲۲۰۰۲

کارگاه آموزشی باهدف یکسان‌سازی عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی برای تکمیل PRPS کارخانه جات تولید مواد غذایی و آشامیدنی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ اولین کارگاه آموزشی یکسان‌سازی تکمیل چک‌لیست PRPS بر اساس رهنمودهای ایزو ۲۲۰۰۲ در محل سالن شورای معاونت مورخ ۱۰ شهریور ۹۸ برگزار شد.

این نشست به‌منظور یکسان‌سازی عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی به منظور تکمیل PRPS کارخانه جات تولید مواد غذایی و آشامیدنی با حضور مهندس علیرضا غیاثی مدرس رسمی آکادمی توف ایران، المان و مدرس تائید صلاحیت شده سازمان غذا و دارو به‌عنوان مدرس و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی برگزار شد.

بر اساس این گزارش، مهندس غیاثی ابتدا به تعریف واژگان مطابق ایزو ۲۲۰۰۲ و استاندارد ملی ۱-۱۳۹۶۳ پرداخت و در ادامه بندهای چک‌لیست PRPS به بحث و گفتگو با کارشناسان پرداخت.

توضیح اینکه: در این دوره آموزشی نحوه تکمیل فرم‌های ارزیابی برنامه‌های پیش‌نیازیPRPS  تشریح شد.