صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » معاونت غذا و دارو » امور فرهنگی و بسیج » اخبار و مطالب فرهنگی » برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت عید غدیر خم به همت معاونت غذا و دارو

برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت عید غدیر خم به همت معاونت غذا و دارو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۶/۰۲

برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت عید غدیر خم به همت معاونت غذا و دارو

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ با نزدیک شدن به عید سعید غدیر در 18 ذی‌الحجه مصادف با 29 مرداد 98 این معاونت، اقدام به برپایی ایستگاه صلواتی و توزیع شیرینی و پخش مولودی کرد.

غدیر خم نام ناحیه‌ای میان مکه و مدینه است که محمد(ص) پیامبر اسلام، در ۱۸ ذی‌الحجه سال ۱۰ هجری قمری (مطابق با ۲۸ اسفند سال ۱۰ خورشیدی)علی بن ابی طالب را ولی مؤمنان اعلام کرد ؛ سال روز این واقعه میان شیعیان به عید غدیر شهرت دارد.

رخداد غدیر در ذى‏ الحجه سال دهم هجرى، تنها یك حادثه تاریخى نیست؛غدیر، تنها نام یك سرزمین نیست، یك تفكر است؛نشانه‏ اى است از تداوم خط نبوت؛چشمه‏ اى است كه تا پایان هستى مى‏ جوشد؛غدیر، روز اكمال دین، اتمام نعمت و موجب خشنودى خداست؛روز بزرگ، روز گشایش و روز تكامل است؛غدیر، نه تاریخ است، نه جغرافیا و نه روایت، بلكه ولایت است؛پیشوند غدیر، رسالت است و پسوند آن، ولایت و امامت.

به همین مناسبت، هرساله معاونت غذا و دارو با توزیع شیرینی و مولودی بین کارکنان و ارباب رجوع باعث شعف و همبستگی بیشتر می گردد.